fbpx
, , , , , ,

Las Margas

Het perfecte voorbeeld van een zwoele garnacha wijn uit Cariñena. Mooi rijp bosfruit (bosbes & aardbei), lichtkruidig en soepele tannines. Een bijzondere wijn met veel lagen en een zachte textuur.

12.95

Samenstelling

100% garnacha

Jaar

2017

Houtrijping

2 maanden

Smaakprofiel

stevig, complex, fruitig, vol & zacht

Proefnotitie

zwoel, rijp, bosbes & aardbei

Alcohol

14,5%

Flesinhoud

750ml

Regio

D. O. P. Cariñena

Bodem is een modern wijnhuis waar innovatie voorop staat, in staat om in te spelen op de veranderende vraag van de internationale wijnmarkt zonder Spaanse tradities uit het oog te verliezen. Het wijnhuis heeft zijn naam letterlijk aan de bodem van dit gebied te danken en heeft als doel elegante kwaliteitswijn te produceren die niemand onberoerd laat.

Bodem ligt in de D.O.P. Cariñena, dit is de grootste en oudste D.O. van Aragón. De wijngaarden zijn gelegen op een hoogte van 400 tot 800 meter en de bodega zelf is gevestigd in het hart van de Sierra de Algairén; de geboorteplaats van de garnacha druif.

Het droge klimaat, veel zon en de ruige bodems met precies genoeg mineralen van het Algairén gebergte zijn alles wat de garnacha druif nodig heeft. De Las Margas wijn is de weerspiegeling van dit alles.

Have no product in the cart!
0