, , , , , ,

Las Margas Blanca

De druiven worden ‘s nachts geplukt en verwerkt waardoor deze garnacha blanca levendige zuren bevat die het fruitige karakter van de wijn mooi aanvullen. Een wijn met een fris, mineralig karakter en lichte tonen van limoen, mango en kruidige hints van tijm en venkel. Een korte lie-rijping zorgt daarnaast dat je een frisse, maar mooie volle en expressieve wijn in handen hebt.

9.88

Samenstelling

Garnacha Blanca

Jaar

2020

Smaakprofiel

Fris, mineraal, fruitig & vol

Alcohol

13,5%

Flesinhoud

750ml

Regio

D. O. P. Cariñena

Bodem is een modern wijnhuis waar innovatie voorop staat, in staat om in te spelen op de veranderende vraag van de internationale wijnmarkt zonder Spaanse tradities uit het oog te verliezen. Het wijnhuis heeft zijn naam letterlijk aan de bodem van dit gebied te danken en heeft als doel elegante kwaliteitswijn te produceren die niemand onberoerd laat.

Bodem ligt in de D.O.P. Cariñena, dit is de grootste en oudste D.O. van Aragón. De wijngaarden zijn gelegen op een hoogte van 400 tot 800 meter en de bodega zelf is gevestigd in het hart van de Sierra de Algairén; de geboorteplaats van de garnacha druif.

Het droge klimaat, veel zon en de ruige bodems met precies genoeg mineralen van het Algairén gebergte zijn alles wat de garnacha druif nodig heeft. De Las Margas wijn is de weerspiegeling van dit alles.

Geen producten in mand!
0