Waan jezelf in Spaanse sferen tijdens deze ‘culinaire restaurantweek’. Bij verschillende restaurants in Nederland kun je van 18 t/m 25 september genieten van een extra voordelig en verrassend ‘Chef’s Menu’ gecombineerd met de heerlijke Spaanse wijnen van Axial Vinos.

Bekijk hieronder de deelnemende restaurants en reserveer snel je plek!

Ruim 20 jaar geleden vertrok de Nederlandse familie die aan het roer staat van Axial Vinos naar Spanje om hun droom na te jagen: zelf wijn maken van de geliefde garnachadruif. De liefde voor deze druif is zo groot dat zij er startend op de (Internationale) Dag van de Garnacha(druif) een heerlijke, culinaire week aan wijden.

Startend op de ‘Internationale Dag van de Garnacha’ organiseert Axial Vinos een landelijke ‘Garnacha Week’ bij verschillende restaurants met Spaanse invloeden. Tijdens deze culinaire week geniet je van een speciaal én extra voordelig menu gecombineerd met de Spaanse garnachawijnen van Axial Vinos. Net even wat anders en nóg lekkerder!

Laat jezelf verrassen door de lekkerste gerechten van de chef die met zorg gekoppeld worden aan de wijnen van Axial Vinos. Er valt namelijk wat te vieren! De veelvuldig bekroonde wijnen van Axial Vinos zijn ein-de-lijk ook voor iedereen te proeven en te verkrijgen in Nederland.

Meer weten over het persoonlijke verhaal van de Nederlandse familie achter Axial Vinos? Klik hier!

Ieder restaurant heeft een uniek Chef’s menu samengesteld speciaal voor deze Garnacha Week. Hieronder vind je de menu’s en de bijbehorende prijzen per locatie.

Restaurant Ayla, Rotterdam
4-gangen Chef’s Menu: verwacht vier gangen lang heerlijke culinaire creaties met invloeden uit de hele Mediterranee én verder. Het verrassende Chef’s Menu van Ayla is bij vele gasten favoriet. Wijn versterkt spijs en andersom! Verwacht vier-gangen Spaanse wijn die perfect matchen bij jouw gerechten. Speciaal voor deze week kun je genieten van het Chef’s Menu voor €39,50 i.p.v. €44,50 (i.c.m. het wijnarrangement). Voor het wijnarrangement betaal je nu €25,00.

Restaurant Barça, Amsterdam
4-gangen Chef’s Menu: laat jezelf vier gangen lang verrassen door de lekkerste culinaire én moderne tapascreaties van de Chef. Wijn versterkt spijs en andersom! Verwacht drie gangen luxe tapas gecombineerd met de lekkerste Spaanse wijnen én een dessert als afsluiter. Speciaal voor deze week kun je genieten van een 4-gangen Chef’s Menu voor €39,50 i.p.v. €45,00 (i.c.m. het wijnarrangement). Voor het wijnarrangement betaal je €19,50 (i.p.v. €22,50).

Lokanta Proeflokaal, Rotterdam
4-gangen Chef’s Menu: laat jezelf vier gangen lang verrassen door de lekkerste culinaire tapascreaties van de Chef. Je krijgt drie gangen tapas gecombineerd met de lekkerste Spaanse wijnen én een dessert. De tapas bestaat uit brood met alioli, Paleta Ibérica en manchego, drie koude tapas gerechten, zes warme tapas gerechten en tot slot het dessert. Speciaal voor deze week kun je genieten van het verrassingsmenu voor €29,50 i.p.v. €32,50 (i.c.m. het wijnarrangement). Voor het wijnarrangement betaal je nu €14,50.

Restaurant Retiro, Arnhem
4-gangen Chef’s Menu: laat jezelf vier gangen lang in de watten leggen met smaakvolle Spaanse gerechten van de Chef. Bij iedere gang krijg je een heerlijk glas wijn dat matcht bij jouw gerecht. Speciaal voor deze week kun je genieten van dit menu voor €29,50 i.p.v. €33,50 (i.c.m. het wijnarrangement). Voor het wijnarrangement betaal je €24,50 (i.p.v €27,50).

Reserveren voor de ‘Garnacha Week’ kan via de website (via het reserveringscherm) of per telefoon. Zie hieronder per restaurant de mogelijkheden:

Restaurant Ayla, Rotterdam:
Boek het ‘Garnacha Week Menu’ via het reserveringsscherm van 18 t/m 25 september om direct te reserveren. Per telefoon kan er gereserveerd op: 010 254 0005.

Restaurant Barça, Amsterdam:
Kies de gewenste tijd in het reserveringscherm (rechts in website) van 18 t/m 25 september en selecteer Garnacha Week Menu. Ook ter plekke bij het restaurant kan het Garnacha Week Menu worden gekozen. Per telefoon kan ook gereserveerd worden via: 020 470 4144.

Restaurant Retiro, Arnhem:
Boek het ‘Garnacha Week Menu’ via het reserveringsscherm (rechtsboven in website) door van 18 t/m 25 september een gewenst tijdslot voor diner te kiezen. Ter plekke bij het restaurant kan de keuze voor het Garnacha Week Menu doorgegeven worden aan de gastheer/-vrouw. Per telefoon kan ook gereserveerd worden via: 026 442 6937.

Restaurant Lokanta, Rotterdam:
Boek het speciale ‘Garnacha Week Menu’ via het reserveringsscherm (op de website). Per telefoon kan er gereserveerd op: 010 41 47 848.

Spaanse wijn met Nederlandse roots!

Spaanse wijn met Nederlandse roots? Zeker! Meer dan 20 jaar geleden vertrok de Nederlandse familie Geirnaerdt – van Ekeris naar Spanje om hun droom na te jagen. Met een ongekende passie en een voorliefde voor Spaanse wijn wilden zij maar één ding: zelf deze wijn maken. Inmiddels bezit de familie 3 bodega’s in 3 prominente wijnregio’s met ieder een eigen stijl en karakter. Dag in, dag uit zijn zij bezig om de beste Spaanse wijn te produceren.

Zit je nog met een vraag? Gebruik onderstaand contactformulier en we beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk!

Geen producten in mand!
0